syskonträff

shenixen:) har nyss kommer hem från min syster Linda, som alla syskonen samlades, fast de var ju inte alla som kom. men de var kul iaf:) fick sej många goa skratt! men iaf,,

gårdagen sög verkligen, gjorde mej i ordning sen drog ja till elin, satt där ett bra tag,sen vidare tommy. satt och tog nån öl bara, så kom hem ungefär vid 4 satte på en film och sedan somna ja.. haha ,de bestog min lördag av.. bättre kan man ju önska sej iaf! sen då finns de ju assholes överallt alltså.. bara kryllar av dom!;s men sånt är livet och de får man ta!

men nu ska ja gå och kolla film med mamma. Baby blues heter filmen.. verkar vara bra.. men riktigt sjuk! skriver nog senare!

                               Pusssssssssss

bakfull!

hellu cute's:) lördadlördag, aah bakfullsdagen jajamensa! men blöir nog på de igen idag. få sej en omställare.. haha.. men vilken kväll alltså, helt galet men ja gillar't ;). bästa kvällen på länge alltså.. fast blev för full och äckligt trött så skulle bara gå hem och äta sen skulle ja möta upp hampus.. men ni tror inte att jag somnar eller?!!! aah ska inte dricka mej så full någe mera!;s

och de blir även att färga håret idag med, gjorde aldrig de igår för de vart bra iaf oh ville inte direkt tappa håret.. så tar de idag ist! så jag avslutar inlägget med lite bilder sen igår

fredag!

äntligen freda:D, vakna vid ungefär 12 och skriver direkt till kicki och fråga om hon kunde följa med mig ner till stan.. hade slut på smink, så de var en brunkräm,puder och en puderborste samt hårfärg så sitter just nu med färgen i håret.. så nu är de slut på att göra slingor så nu kommer ja bli ultra blond:) hih .. men de är ju självklart att färgen inte ska räcka så skicka ner pappa till stan för att köpe en till.. åååh förbannad jag vart! så nu måste jag skölja ur sen föna sen ta igen.. tänk om jag tappar håret ;s? haha nej inga negetiva tankar!

men idag blir de ett partaja! känner min lite stressad också eftersom att ja ska möta björka.. och han vill ju alltid börja dricka så tidigt.. och kl är ju snart halv 5. knas!!!!!
men nu måste jag välja ut kläder jag ska ha :)

                                                  Pusss


torsdag!

shenna! bara en dag till de är fredag och ja längtar aset av mig! hah.. då blir de att partaja för hela slanten.. och med mina favvo girls(y, ett stort plus för de!
kom nyss hem från elin.. mys att träffa henne igen, och de blir även de imorgon hih :). tänkte att ja ska snart gå och lägga mig.. kunde inte sova inatt så var vaken till 4 sen somna ja en halvtimma, sen vakna ja igen. snacka om otur! men aah..

och måste bara skriva en sak.. jag fattar inte hur en sån person som du, kan vara så himla falsk av dig?! även hur många ggr jag frågar får jag samma svar av dig iaf! du vet att jag kan ta sanningen? men de kanske du inte visste.. de är ju inte direkt så att jag sitter hemma och deppar pgr av dig? haha nej usch för dig!! inge energi på dej längre!

adioooss! <3


snösnö!!!

hejjsaaann.. idag har de bara blivit att mysa hemma, kolla film och bara dra sej i sängen.. de är grejer de! haha .. nej men så kan de va.. orkar inte göra nått idetta väder för de bara snöar aset! sen att man blir illamående av medicinen jag fått vill man ju inte gå ut direkt!.. fail på de! är så jävla sugen på cola.. så ringde pappa nyss och sa att han skulle köpa med de:) haha.. så nu är de bara att vänta;s ´kommer att ta en evighet!

men iaf.. nu har ja inge mera att skriva, ploppar säkert upp nått senare i huvudet som jag kan skriva om=)

                                                  <3

usssssssh!

hejsan fölket!! hur mår ni alla? själv mår man absolut inge vidare.. känns om om jag håller på att bli sjuk.. och försyld börjar jag också på att bli.. inte nog med de så har jag självklart fått urinverksinflamation;/ verkligen ingen bra dag för mig kan ja ju säga!!
men dagen har iaf bestått av att jag satt som sagt på vårdcentralen i flera timmar, sen tog jag bussen till bussstation och där mötte jag min syster<3 sen åkte vi hem.. satt och prata och sånt.. sen tog jag bussen vid 2 för att möta upp ella. gick på stan sedan ner till expert.. haha ska seriöst stämma dom! ;s

men nu orkar jag inte sitta mera här och skriva.. ska ta en cigg och sedan lägga mig under ett varmt täcke(a)

Pussssssssssssssss

myspys!

hellluu!! en helt okej helg tycker jag! blev att va med hampus sov där(a).. vidare till ella som satt barnvakt åt sötungarna:) , myssss.. sov där också, så har nyss typ kommit hem.. och inte mycket sömn känns de som att jag har fått i helgen!, men de tar jag igen snart kan ja ju lova för då blir de sängen och filmmys! men ska skriva lite innan, har ju inte skrivit på ett tag nu! vart ska ja börja?!

ajuste om huset och flytten kan vi ju prata lite om.. jätte trevliga som ska köpa vårat hus. 2st i de hära stora huset.. 3våningar liksom! men iaf, så de var jag,mamma,pappa , dom två som ska köpa huset och hans pappa.. vi satt och fika om prata om ställde frågor. och så klart så svarade vi så gott vi kunde! då bestämde vi att vi ska vara ute i huset 1april.. så vi kommer anragligen flytta nu i slutet på febuari eller mars. så vi har tid att städa och så.. och en hel del möbler äre också:s , men de blir nog bra! nog prat om de.. haha

imorgon blir de leka med elinor:) , alltid lika kul varje gång. ska ner till expert också.. har inte fått min tele än;s , han sa att d skulle ta 2-3 dagar men 3veckor imorgon! och ella och ja fick inte jobbet på maxi.. men de var ju nästan beräknat.. 7st av 720 var de! tvii.. men nu orkar ja inte skriva mera.. haha blir ju nästan en bok av de hela!

och kickiiiiiiiiiiiii fixa pengar och tanka på ditt dumma kort! saknar min kickisnutt! <3

men nu blir de en cigg sen sängen!       P&K

en dag kvar!

hejsan! bara en dag kvar tills de är fredag, fasa va härligt! idag har de faktiskt inte hänt så mycket mer än att jag har städat på mitt rum för att dom som ska köpa vårat hus ska komma hit, och vi får vara hemma såå gööttt!! haha är så roligt att se mamma när vi ska ha visning för att hon blir så stressad haha så kul! på tal om annat så får man besked om maxi v5! fast de var mera än 270 tror ja de stog hade ansökt.. men de är bara att hålla tummarna och hoppas!

igår såg jag en film som heter Stoic! såå himla äcklig och hemsk! den är verklighetsbaserad, men iaf de handlar om ett fängelse i tysklan tydligen och de är 4st som bor i en cell tsm.. och där så blir en av dom trakaserad av dom andra tre! rekomenderar den filmen, fast de känns ju inom sig, lixom hur kan folk vara såå himla störda i huvudet och ens tänka tanken att göra så?! ladda ner den!

men nu ska ja börja göra mig i ordning, dom kommer ju snart!:)

                                                                    P&K

FLYTT NÄSTA!

nu är ja extremt glad :d , fick nyss reda på att mamma och pappa ska skriva kontrakt på huset sen är de inte vårat längre :d , fan va gött och komma härifrån. blir lägenhet i stan :D:D:D:D , längtra bara på den dagen vi ska börja packa. eller de blir nog efter helgen! sen flyttar vi GÖTTTT! fast attans va konstigt de kommer blir, har lixom bott i hus sen ja typ var 6 eller nått! och är 17 nu;p haha de är ju nåra år iaf! , fast nu kommer jag ju bo på två ställen. mamma och pappa! usch va jobbigt!! aja de löser sig nog :d , och kan ju lova att de blir tïll att fira de i helgen, haha!

men nu blir de en cigg och te! myspys.. <3

onsdag!

hejsan gott folk :)
just nu sitter ja inne hos grannen och hjälper hennes dotter med engelska och kan ju säga att de inte går bra;s
men iaf idag händer de inte alls mycket.. orkar fasiken inte göra nått!
fast gårdagens var kanon :) först träffa jag äntligen kickisnutt som ja inte hat träffat på evigheter.. så vad vi gjorde var att åka ner först till stan, sen hem till henne och drack kaffe eller ja kan ju inte direkt säga kaffe eftersom att de smaka inte som de.. men sen så hjälpte ja henne med terion! fuck va tråkigt.. haha kommer ju aldrig klara av att ta körkort! men iaf sen så mötte jag hampus! gick hem till han sen prata vi bara :) fick mig allt ett gott skratt! haha nej men aah!
ajuste, ja måste också svara till folk som har skrivit frågor till mig, men de får bli en annan dag! fast kan svara på en och de är så klart till anonymt;s


: för att jag skriver min blogg är för att ja vill. och ja tror att alla som sitter och har en blogg och skriver varje dag och många ggr om dagen är för att man tycker de är kul. och visst ja tycker de är skit kul att sitta och skriva vad jag har gjort och vad som händer i mitt liv! och de trodde ja att alla personer visste tydligen! så nu har du fått ett svar och om du nu stör dig så mycket på mej och mitt liv, då måste jag bara fråga dig varför är du inne och läser min blogg?! och nästa gång du kommenterar så kan du ju faktiskt skriva ditt namn! eftersom att de är jag bara som ser kommentarerna!!'



men nu måste jag förtsätta här! men kanske skriver lite senare :) Pusss

plattång nästa!

helluu! imorse när jag vakna så märkte jag att min plattång var sönder.. fan va tokig jag vart och börja skrika. och de är nån av mina små bröder.. men ingen erkänner. så måste ha en ny plattång!! ååh kan inte leva utan den.. och mitt hår blir ju skit lockigt blää.. så måste ha en nuuuuuu! fast hittade en på expert för bara 350kr inte alls farligt, fast den kanske inte är bra heller! bara att hoppas..så nu får ja ha håret uppsatt;s ååhhh!

Idag så blir de att träffa ella och bea! ska bli kul.. fast saknar min snutta kicki..får träffa henne också snart ..
fast de är bara 2månader kvar sen drar jag och ella till stholm! jävlar vad jag längtar.. TOKIO HOTEL KONSERT!:D haha. ska stanna där tills freda kväll var de nog :) , ska bli skit mysigt thihi :) ,
men nu måste jag göra ordning mej sen hem till lilla snoren :)

                                       P&K


imorgon börjar jag!

tjenare! imorgon börjar jag jobba igen :( usch jag vill inte! men de kommer nog bli bra hoppas jag iaf!
igår så sökte jag jobb till maxi, bara hoppas att jag får de! fast de är ju rätt många som sökt såå.. bara hoppas att man blir tagen!

Ella följde med mig ner till expert idag, så nu äntligen kommer jag få en ny tele, eller inom ett par dagar framöver. fy attans va glad jag vart :) , men den telen jag vill ha finns juu inte kvar, eller bara färgen :) , de ska ju vara rosa! haha . men så de är över nu iaf, så nu måste jag vara mera rädd om den nya jag får och inte tappa den 10ggr varje dag. ups! ha..
men sen så gick vi och köpte godis och in på team sportia samt elgiganten, sen tog vi bussen hem till henne.. satt där ett tag och klockan bara fölg förbi, oh märkte att ja skulle ta bussen inom 10 min;o. så sprang nästan till bussen fast jag hann:) , sen så sitter de några killar framför mig och dom börja ta kort på varandra, sen så börja dom ta kort och mitt håll, fan va arg jag vart och bara fråga dom: har ni kul eller? brukar man ta kort på folk i en buss eller, väx upp! fan va dom kolla på mig. men de sket jag i för lite vett har väl för fan folk och inte ta kort på folk i en buss!! herregud alltså!

men nu böjar jag blir riktigt hungrig så ska kolla om de finns något att äta sen blir de film och sova :) , alla ni får sova så gott så hörs vi nog imorgon :)

                Pusstja!


en helt vanlig dag!

hellusan(: , hänt idag?! inte ett sit med andra ord, men ska iaf träffa elinor idag :) sist var ju på nyår ;o..
så de ska bli kul!

och hämtade min tele i fredas, fick alltså inte en ny;/ men när ja kommer hem så funkar inte telen! assholes, fan va sur jag vart, sen så skulle jag gå ner igår med då var expert stängt;s . och nu är de stängt också.. åt helvetet med denna tele iaf. men ska försöka hinna imorgon, oc de hoppas jag att jag gör, för sen på tisdag börjar man jobba igen. usch va jobbigt de kommer att bli! nu har man sovit så länge på dagarna sen så ska man upp 6 igen! usch.. neeeh vara ledig en vecka till skulle absolut inte sitta fel!


och en så kallad kompis, hur kan man göra som du? du kan inte skylla på att du ville göra de? hur mogen är du! kan du inte skaffa egna killar eller måste du JÄMT ta mina? fast ioörsig ja ska inte vara orolig denna gång för du är ingen konkurent iaf :) han skulle aldrig rör dig :) thih!usch och tvi på dej!men som sagt de finns ju folk till allt!!

ne men nu måste ja sätta fart, har inte ens gjort mig i ordning än! sorry ella :) hahha.. men hinner säkert ett litet snabbt inlägg senare ikväll.
P&K


lägga allt åt sidan nu!

hejsan alla läsare :) . idag har de inte hänt så mycket mera än att jag är barnvakt åt neo, ska ha han tills imorgon, bara 8 månader gammal skulle jag tro:) han växer så fort så de är sjukt! men de är ju bra att han växer ett bra tecken :) haha.
pappa ringe expert idag, som sagt har inte fått tillbaka min fuckade telefon än.. så ska ner till dem imorgon, såå för hoppningsvis så får jag byta tele, de dära är lite komplecerat! men vill ha tillbaka alla mina nr och alla mina bilder samt musik ;o. hoppas de blir bra. annars blir jag skit besviken, orkar inte ha en rutten nokia.. haha!
och ja skulle ju träffa min efterlänktade kicki idag, men den lilla sömntutan vakar nästan varje dag vid 4 tiden:(
du måste börja ändra dig nu gumman så du kommer till skolan! haha. tänk på ditt löfte.

men iaf, jag undrar om ja ska lägga alla och nu menar jag alla killar åt sidan?! blir bara skit åt alla håll och kanter! menmen. och mitt nyårslöfte är ju inte heller bra, sa att ja skulle sluta röka men de har inte hänt;s

men nu ska ja umgås lite med mamma innan ja ska gå och lägga mig :) pusss

aah va säger man!

helgen har varit underbar :) , basse kom hit i onstas och stanna tills i söndas :) var riktigt roligt och mys samtidigt!
hoppas han nu hittar en bil så kommer han upp till helgen igen, eller ja tror de var då!;)
men iaf, har inte varit ute nånting pgr av att ja har utslag ;s , men de håller på att gå bort som tur är!
men imorgon ska ja äntligen träffa kicki ;d , har inte träffat henne på ett bra tag nu, så de ska bli riktigt roligt med andra ord!och jag ser att mera folk tittar in på min blogg:D de är skit roligt att se när de är så mycket! ast även om ja inte uppdaderar så mycket, men jag lovar att ja ska skärpa mig med de! :) haha

och de finns ju verkligen hur roliga folk i kga som helst! börjar tröttna snart! men en sak vet kicki och ja iaf, och vi eller ja iaf kan inte sluta skratta åt de, alltå jag kan inte skriva något om de, för den personen fattar nog då, och vill inte vara taskig, men de är ju iaf skit roligt! hahah! neeh haha ...

men nu ska ja ta en kopp te och en cigg :) mums. skriver säkert ett litet inlägg innan jag går och lägger mig :)
Pusssssssssss


RSS 2.0