tjyvar'n här

tjenixen. nu sitter jag hos min kära nathalie, som ni märker
så skriver jag på hennes blogg och inte min, linda här med
andra ord! höhh. gick upp och mötte denna sötunge förut
sen tog vi en liten promenad till gårn, (jo jag tycker att det
suger, men vad gör man inte för sina vänner?)
hih, busig
jag är nu då, inte nog med att jag tjyvar natta's blogg och
skriver lite (a)
längesen jag umgicks med söttösen men nu börjar det
likna något och ska fortsätta på detta vis tycker jag absolut!
iallafall en början, och nya grejer kommer always!
som alla säkert vet redan, så är nathalie världens kanon
brud! ställer alltid upp, kan alltid prata med dig sweety.

tänker aldrig förlora en vän som dig! det ska vi fixa honey.
nu kanske jag borde vara lite social mot denna tjej.
nu tänker jag vara lännu mer busig och länka till min
blogg; lindakekkonen.blogg.se hihh, well, have a good
night
! ;)


babygirl, i love you <3


inte så bra dag !

 SaraSofieNathalieKarlsson!
vaknade inte av väckarklockan idag :/ , så det vart ingen skola för mig idag .. men har ju arbeten här hemma som ja kan jobba med så det är ingen fara som tack och lova ;D , haha.. idag måste ja hem till mammsen som ja saknar så mycket så aah ja vte inte vad ;o .. tack för att du är vid min sida Kicki Karlsson älskar dig överallt annat <33
och självklart så försöker ja få tag på hampus men ja lyckas inte så bra , vet inte om han är i skolan eller om han är hemma , han svarar ju inte på mobilen /; .. men han svarar väl när han vaknar eller när han ser att ja har skrivit .. hah fast ni fick ja reda på att han inte är i skolan .. så då sover grabben ;p haha .. min söta sömntuta:D .. haha ..
och igår skulle ja sätta upp julpynt som fredrik hade tagit upp, men haha julstaken funka inte , och det vart ingen stjärna med eller nått .. då äre ju inte så fint att sätta upp nått , ioförsig det kommer ju från farmor och farfar så inte konstigt :P.. haha .. och det skulle egentligen bli storstädning , och massa tvätt har vi som måstes tvätta, men vet inte om vi har tvättmedel;o .. haha måste fan kolla det asså! haha .. då är det bara att gå coh beställa en tid och vara hemma hela dagen för att tvätta :d , haha de låter lite konstigt med vi har en enorm tvätthög ;o hahahahah..
och snart så kommer min underbara vän Elin hit in till karlskoga eller asså hon kommer in ida (: , henne har ja verkligen saknat enormtttttt mycket ! men nu ska hon äntligen flytta tillbaka till karlskoga , en sån lättnad :D , haha !
så nu äre dt bara att gå duscha och göra sig irodning :D , men skriver mera idag eller imorron :d ,PussPuss <33

nått som man hoppades på eller tvärtom

ibland kan man säga att ja har lite tur i livet, fast inte med en sak , och nu ska ja faktikst berätta båda två sakerna..
i lördas fick min kära kusin ett samtal att hans kompis håller på att ta självmord , jag stog och duschade och ja trodde han inte vars seriös.. men lite senare fick ja ett samtal att han hade gjort dte , och det känns lite konstig eftersom ja har precis börjat umgås med han , sen får ja reda på en sån hära sak :'( .. Nicklas Johansson vila i frid min vän!<33

men dom bra sakerna är iaf att det börjar gå bättre för mig i skolan ,kärleken och i umgänget :) ,
nu är ja fan stolt över mig själv ... hah typ första gången ;D , nu måste ja bara se så att jag kommer ut från iv :D, men det kommer ja allt bli så småningom :) ..
och med kärleken gå huuurr bra som helst :) , im thinking im folling in love :D ,, haha Hampus Lindberh me like you .. och idag så ska ja allt sova hos hampus som ja har gjort dom senaste dagarna :D så mysigt ..
och med vännerna , nu har ja äntligen blivit vän med min kära Sanna som vi hade lite problem med vänskapen pgr av att hon inte kunde tala sanningen och börja stöta på hampus ;/ , och emelie har ja med blivit vän med.. fast kommer inte kunna lite på dom så mycket som ja gjort förut iaf , fast vet ju nu att ja har dom vid min sida :) och det är ju en positiv sak.. 
nej men nu måste ja sluta ska ju hem till hampus innan han lackar fett mycket :D , haha

RSS 2.0