...

alltså är sååååå förbannad just nu så ja inte vet vart ja ska ta vägen!!
trodde verkligen att du inte var sån, men de visades ia till slut!!!!!  tycker du att ditt liv bara är till för att ljuga och tro att jag inte skulle få reda på de eller?!
jag är så jävla trött nu på de äckliga falska personerna som finns i ens liv!! alla kan bara dra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! usch nej nu måste jag verkligen lugna ner mig .. lycka till säger jag bara .

mycket inköp!

heeej (: .. igår vart de örebro med kicki, var insatt att vi skulle köpa nyårsklänning, men hitta fan ingen i början, men till slut :) vart även ;örhängen,ett linne,strumpbyxor och en bh :) tror de var allt. sen även idag så var i på stan, hitta skor och en bh igen :d haha . bra inköp iaf:)
så jag hoppas att de blir en bra nyår :D ,
ne nu kan ja inte skria mera , ska umgås lite med torskan :d , haha
Pusssss

länge sen nu!

hej gott folk :) länge sen nu man skrev. fast nu blir de ett litet inlägg haha!
imorgon är de reda julafton;o vad tiden har gått fort, bara en vecka kvar tills de är ett nytt år!

men idag blir de iaf linda :) . ska åka och sola så hoppas ja att vi går hem till henne så jag får träffa lilla söta liam :) och se deras lägenhet som ja inte har gjort än :p.
och basse kommer nog upp till nyår :) ett stort plus i kanten på de :) hihih. men nu måste ja kila, måste göra mig i ordning :) . men hinner nog med ett snabbt inlägg senare idag :)
Pussss


ett snabbt inlägg.

nu tar ja ett litet snabbt inlägg, har inte hunnit gjort de nått idag, men tar de så sent iaf :) haha. fick reda på igår att ja hade inflamation i hälsenan. och de är inte dirket så sköönt kan ja säga.. får äta pencilin nu som ja inte tål. usch allt är surt nu!  så ingen praktik för mig idag inte. och får se om ja orkar imorgon. man går ju rätt mycket på dagis så..

vart på stan idag med mami, köpte ett par skor och godis(a) , alltid gott! och samma gjorde mamma :)
efter de vart de att kila hem till kicki och tog en kaffe, mysmys! sen hem igen! en kanon dag typ.nepp nu ska ja gå och kolla film sen sova hoppas ja iaf! ,

god natta :D<3

måndag igen!

ännu en rolig kanon helg med dom bästa, med mycket alkohol och skratt:)måste göras om nästa helg, eller vad säger nu brudar?;) haha. sister här nu med syster Roxanne och pratar en massa skit om allt oh alla, skit härligt :d haha ,
nu har ja lyckats haft kvar min praktik i en heeeel månad :O och mer ska de allt bli, och de är ju kul att ja verkligen får vara kvar och att dom tycker om mig (smile). ett stort plus :)har möte nästa tisdag tror ja de var och kanske får ändra tider, just nu går jag bara 8-12. riktigt härligt och ja hoppas ja får ha kvar den tiden :) haha .
ne nu ska ja ner på stan med mamsen och köpa present till min systers unge som fyller år idag :) ett stors grattis till han :)

och jag undrar när ja kan få ut min ilska egentligen? vad ja än säger eller gör så fattar du inte?! nått är som sagt ett stort FEL på dej? eller har jag fel! jaja.
ne nu har ja inte tid med dej eller att skriva nu:) . jag kanske hinner med ett snabbt inlägg innan jag går och sover :) Pussss


ussch

tjatja:) nyss träffat bea och ella en stund, så nu sitter jag här och har tråkigt! lämnade in min tele i dag igen får panik på den dära telefonen. så hoppas jag får en ny snart! menmen..
idag.. har jag varit på prakiten lika roligt som vanligt :) så den kommer ja definetivt vara kvar på (:
ser att många är inne och läser på min blogg, och de är ju positivt :)
var inne i örebro igår med putte,lina,persson och kicki! kul var de iaf. lina och jag köpte lack leggings som putte och persson inte tycket om haha men de gjorde vi :). och köpte annat smått och gott. alltid kul med nya kläder!

och nu orkar jag inte med ditt skit snack som du håller på med. är verkligen så glad nu över att våran vänskap är över. så nu vet ja ju vilka mina riktiga vänner är och du är inte en av dom ;/. men som man säger lifes gos on!jaja.. du har gjort bort dig i mina ögon och den synen kommer jag nog aldrig glömma. men nog att prata om de.

nu blir de sängen med film och mys med täcket :p haha . natti gott folk :)

RSS 2.0