barnvakt!

shenixen fölks! alltså jag är ledsen att ja inte har skrivit ett inlägg på år och dar sen! men har inge internet i lägenheten än. men de kommer! förhoppningsvis i veckan! och då kommer ja skriva för fullt de lovar jag. och ser att de är mera besökare än vad jag har haft :) de gillar ja verkligen, även om ja inte har skrivit något men de finns ju folk som vill läsa :) och de har ja inte heller något imot :)

men iaf, är barnvakt idag på en lördag! bra:) haha. är helt slut i kroppen och kommer nog sitta här ett bra tag. sen bär de av hemåt. tur att ja inte har så långt hem :)

så nu har ja äntligen flyttat, igår var de 2 veckor sen:) och ja kan säga att ja inte trivs för 5öre. men har ju inte vänjt mig än de kommer väl. oh allt gap på stan gör ju inte saken bättre om man ska söva! men de hoppas ja att de försvinner =)

men nu tjatar barnen att ja ska välja film :) så nu blir de filmmys med dricka och popcorn och chips ;)

35 år men 12 i beteendet!

ursäkta mig nu folket.. men jag är så jävla arg nu!! så de bara skriker om de. uck nu kan ja verkligen inte lugna ner mig.

du har varit en kompis till mig som ja kunnat säga allt till men visst du är vuxen, du är 35 år! men du är som 12 i ditt huvud! alltså hur i helvetet kan du göra en sån sak som du har gjort? ja förstår inte. du har själv gjort saker men nej de har du inte sagt ett skit om? nej verkligen inte.. men tro mig nu M ja kommer verkligen sätta dit dig! du kommer verkligen inte undan med de hära!!!! och du kommer verkligen få massa skit för de hära! du kommer missta dina barn,ditt hem och samt din man!!! nu jävlar! nu äre KÖRT för din del.
och en sak fattar ja inte att du kan göra, du säger att du inte kan ljuga?`men va fan du stog och ljög mig rakt i mina jävla ögon? hur fan kan du leva med dig själv? nej usch och fy på dej!!!! gå och häng dej för i helvete så gör du HELA jävla världen en tjänst!!!

nej nu måste ja verkligen lugna ner mig!!! men kommer fan inte gå.. vill bara in och slå ihjäl DIg

..

shosan i trosan! :)
är hemma hos mallan just nu, blir att sova här :) är ju ledig imöra! skulle egentligen blir att dricka idag men ändrade planer! ;/ sånt som händer.. men iaf tänkte bara ta ett kort inlägg. måste ju vara lite social mot henne!
men de blir nog bara att sitta hemma hos henne. svin kallt ute så tänker absolut inte gå ut.. och de tror ja inte hon heller vill. eller ah vi kanske skulle träffa några personer som hon kände om dom skulle komm in hit :) men då hämtar dom nog oss :) . kan ju alltid hoppas. men annars så blir de film eller nått men någon bira! like that..

och ja vill tillbaka till stcokholm.. har nog aldrig trivits någonstans som ja gjorde där.. liksom brukar ofta vara i skåne eftersom att min släkt på mammas sida bor där, men alltid när ja är där så vill ja hem! men så var de absolut inte i stockholm! och se Tokio Hotel skulle inte heller sitta fel just nu! eller föralltid :) haha. Grymt snygga är killarna iaf , för dom som inte  sett dom i verkligheten! :)

Du är så söt!:$
men nu hör ja att malin lyssnar på deppmusik och de ska hon absolut inte göra just nu! men så vi HÖRS! Pusssssss

hade ingen annan bild och är inte hemma så :)

jag har så..

himla tråkigt?! de brukar ja aldrig ha.. men de finns fan inte så mycket att göra hemma heller. och har inte gjort mig iordning för att gå ut heller och ingen lust. för bussen som ska gå utanför mig slutar ju gå vid 7.. och ja orkar inte gå dfs bussen heller! haha..
funderar att sätta på en film men har ju attans ingen bra.. filmtips?:)

men iaf, ja städa/packa i typ 3timmar.. fast tog MASSA pauser! så nu är de nästan tomt på mitt rum, fast massa låder! haha. sen kom storasyster Roxanne hit så satt och tjöta litte med henne med. alltid lika roligt:)

men nu längtar ja bara till att vi ska flytta. har ju blivit ändrat as många gånger:s. men till veckan eller nästa så får vi nog nyckelen! fannybanny!  men nu ska ja titta om de finns någon bra film att ladda ner. sen blire dusch och söva! night!

<3

sorry att jag inte har skrivit nu på några dagar eller hur många de är?! haha de vet ja inte ens själv.borde ja inte de?
jaja helgen har varit bra, fredan tog de lungt, lördan vart de lite party, och söndan så vart de lungt. härligthärligt!
så idag så skulle de egentligen blivit stan, men kom ju på att ja knappt har packat i mitt rum än. så ska börja med de.. och städa också. kläder och sakrer överallt. blev ju så när ja inte visste vad ja skulle ha med mig, och ja är ju också så att ja ska ha med mig de dubbla, som de hära vi var bara borta 3dagar. hela väskan var fullt. och fick knappt plats med de ja tog med mig.. jobbigt läge kan ja ju säga! haha . och allt används ju inte. men ändå! alla tjejer är säkert så.. ah iaf, sen blir de nog att träffa ella. fast fick ett sms av kickki att hon kanske kunde titta förbi hos mig sen. har ju inte träffat henne på ett jävla bra tag nu! så de ska allt bli kul. fast hon kommer nog få en chock för att de är så tomt och masaa flyttlåder bara. haha.

men iaf. och ja vet ju att ja sa att ja skulle lägga ut alla bilder och samt klipp. men ja hittar inte de man kan lägga ut klipp? gosch- är de någon som är snall och berättar de?`:) haha. men nu måste jag försöka lyfta på mitt arsle och städa :/ Pusss va

TOKIO HOTEL

hejsan allt folk.. mitt inlägg kommer mest handla om igår, konserten i globen med killarna!
vi tog tunnel banan till globen, sen var de en ganska lång kö och vi frös så in i helvetet, men de klagar jag abslout inte på för att de va de värt till 1000000%! sen kom vi in och satte oss på våra platser och vi hade verkligen tur med platserna också, några meter från scenen, sen körde de igång, och vi skrek och sjöng med till alla låtar, rösten  sprack ganska fort och även idag är den inte på topp. halsen gör ont samt i kroppen för allt hoppande och dansande.
 och den känslan när killarna kom upp på scenen den går seriöst inte att beskriva, både ella och ja stog och skakade för att vi var verkligen så lyckliga. så kort och filmer vart inte så på.. skakiga, fast jag iaf ansträngde mig för att de skulle bli kanon bilder. och lyckades ganska bra :) de höll någ på någon timma och vi ville verkligen inte gå därifrån. ville stanna och bara springa fram till dom. men tyvärr så funkar de ju inte så. men mera konserter blir de. och de spelar ingen roll vart i landet de är, ella och ja åker på en gång. och just nu ångrar båda att vi inte beställde biljetter till göteborg. men som sagt de blir flera gånger och ja kan ju säga att ja längtar svin mycket tills den dagen kommer.
och som många andra när ni ska gå på eran första konsert med era största idoler så kan man seriöst inte fatta att man har sett dom live. helt sjukt alltså.

dom andra dagrarna i stockholm har varit bra dom också, så kommer verkligen inte stanna i kga resten av mitt liv. stockholm kommer blir mitt nya hem. längtar!
haha och när ja kom hem så är de nästan tomt i huset och massa flyttlådor. de gillar ja!

men nu ska ni iaf få lite bilder som ja tog, dock vet ja inte än hur man lägger ut klipp men de ska lösa sig!    
   

nu orkar ja inte lägga ut mera, vi kan göra så hära, imorgon när ja verkligen har mera krafter så kommer ja försöka hitta så man kan lägga ut klipp så lägger ja ut de samt ALLA bilder jag lovar :) eller iaf dom bra..

Puss på killarna och även till er :)
and also, iam the most happyest girl in the hole WORLD


STOCKHOLM IDAG!

SHENNA! är extremt glad för idag åker Elinor och jag till storstan. ska blir skit kul. har inte ens packat klart än. och de kommer inte bli på flera timmar känns de som. men måste iaf vara klar till kl 1 för då går våran buss!!
menmen de ska nog gå bra ska ni se:)

och jag är skit ledsen för att ja inte har skrivit något på dom senaste dagarna, men kan skriva lite vad som har hänt och vad ja har gjort..
Helgen var sesådär, fredan vart de lungt för oss. satt och vänta på en sak som Elinor och ja skulle ha skit länge.men de blir denna helg när vi kommer hem ist! lördan satt ja barnvakt, och när vi ska hem så halkar ja och slår i huvudet. så fick åka till akuten! vart kvar rätt länge. sen vart de bara att knalla hem.. fittsnutar dom kunde lika gärna stanna och sjudsa oss hem.. ;s aja.. söndan vart de bara att ligga i sängen mest! hjärnskakning vart de ju! men nu är de bättre. menmen..

sitter hos elinor just nu, fast hon är hos syrsin och hämtar en sak.. sen blir de att köpa godis och dricka till bussen :)..

TÄNK OM 1DAG SÅ FÅR VI SE TOKIO HOTEL LIVE!! ååh ja kan verkligen inte fatta de:DDD men är så juävla glad nnu:D:D:D:Dd hahaa 8)

ne nu måste ja sluta.. och var berädda på en MASSA MASSA bilder sen! :) pusstja

RSS 2.0