på g

ne nu tar ja och hoppar i sängen. svider så enormt i mina ögon just nu, kan knappt hålla dom uppe, haha :)
men ja skriver antagligen mera imorgon..

ajuste en sak till, ja bestämde idag med en tattuerare att ho ska göra de när rötmånaden är slut :) kommer bli sketa snyggt! tänkte lägga in en bild på den med.. :)
natttiii

oflyt..

lyckades somna klockan 9 imorse och sov några timmar, men de räckte tydligen inte.. somna om och vakna nyss.. ;/ vet en som kommer bli sur!!!!
men vakna upp och är försyld och helt röd i ögat? bara ja inte börjar få ögonfluss.. kan ju inte bli sjuk nu eftersom att ja ska ju till elin på lördag och fira henne! så hoppas de blir bättre..
men mår absolut inge bra nu.. så måste ringa ett samtal och se vad den säger.. sen så blir de sängen igen! sorry mr KT!

skriver mera imorgon.. god natt

fuck of and die!

vet att ja inte borde vara vaken vid denna hära tiden med tanke på att ja ska upp om 5 timmar, så skulle behöva lite sömn.. men kommer antagligen inte lyckas med de ;s ..

men mamma kommer äntligen hen från småland idag och de uppskattas verkligen för hon är efterlänktat stort av mig :) så de är ett STORT plus, men ett STORT minus är att ja är litttee sur! kanske inte ska ta de just idag för då kommer ja nog aldrig sluta skriva för att de är rätt mycket att skriva då haha.. men de hära att skriva gör mig nog mycket gladare (hoppas) ;)..

dagen bestog av att bea kom hit en stund, satt och tog en öl och bara snacka massa skit, gilllaaa hörde ja?:)
sen så mötte vi upp elinor lite senare , sen hem till mig för skulle sitta barnvakt så var tvungen att hämta barnen sen vidare till deras place!så kom väl hem drygt för någon timma sen och var skit trött men inte längre.. fast nu börjar ja känna att de svider lite iögonen så undra om man ska gå in i sängen och försöka sova lite? de märks.

men nu ska ja faktiskt sluta skriva ett tag, men de kommer nog ett till inlägg under denna dag :)
Pusss





ujdå

de var ett jädra bra tasen ja skrev! har bara glömt bort helt enkelt:p
allt har väl knallat och gått hela tiden! men ett STORT misstag gjorde jag och de ångrar ja över allt på denna jord!
men ja tackar min gud att de är lungt nu mellan henne och mig. för har förklarat allt. och ja tänker inte gå in på detaljer.. för dom som läser min blogg vet säkert om allt dee.. knaaaaas. men så är ju livet eller? man lär sig av sina misstag är de inte så??

men iallafall. just nu sitter ja här och äter glass, nångång måste man ju allt tjocka sig hah! fast de händer ju rätt ofta! ;). nog om de..

nu vet ja inte vad ja ska skriva så allt blir bara tjat haha. men jag vill bara säga att en vän Elin Blom fyller 18år idag och de ska vi fira på lördag, hon är en stor flicka nu! haha :) väntar bara på att de är ja och linda som ska fylla 18 så att alla kan gå ut :) nu får vi ju vänta haha, right linda ;)?

men ni alla får ha deee såå grymt underbart så hör ni säkert mera av mig under dagen . Pusstjaaaa


RSS 2.0