BVC

Ligger hemma i soffan har precis käkat frukost! Jag äter normalt nu men äter lite men äter flera gånger om dagen! Vilket gör att jag ständigt är hungrig! De är lite jobbigt, Men jag hoppas att de snart kommer ändras..
Jaja igår var jag på bio med blom, vi va på twilight, lika bra som alla dom andra! Nu väntar man bara på att den ska komma ut så man kan ladda ner den haha!

Ska snart börja fixa mig och lite sånt dära för ett besök hos min mb, ska ta lite prover och lite sånt!
Har börjar känna en stor kula på magen på morgonen när jag vaknat och är kiss nödig! Så nu känner man verkligen att allt börjar gå fort! Känns kommer ju kulan upp till magen ist! Och de längtar jag efter! Och dom första sparkarna :)
Drömma sig bort lite de får man..

Ha en bra dag alla:)
Pussssss


God morgon

Idag blir de att hämta min nya säng och en ny byrå! Ska bli så roligt med lite nytt i lägenheten, men eftersom att jag hatar den lägenheten så får vi se hur de går eftersom att han och jag bodde där så allt påminns om han..
Så Letar lägenhet hela tiden men hittar ingen som passar mig! Så jag hoppas den perfekta kommer upp snart! Vill inte vara hög gravid och flytta direkt..

Det känns som att så fort jag mår bra igen så sjunker allting lika fort igen,
Jag tänker mer och mera på han nu varje dag som går, jag vet att man blir mera känslig när man är gravid, men jag var väldigt känslig innan jag vart med barn, så tänk er de är nog dubbels så värre nu! Och tro mig de är inte kul för fem öre, inte så att jag gråter och är jätte deprimerad, de är jag inte, men kan tänka tillbaka när de var han och jag, våran kärlek till varandra och allt som var bra!
Jag saknar våran kärlek! Den skulle jag behöva nu känner jag..
Och jag vet att jag kommer träffa någon med tiden men kanske inte nu när jag är gravid eller när bebisen är född! Som sagt jag är inte redo för ett förhållande på ett par år.. Efter allt med han så har jag blivit avskräckd från vad kärlek är!
Men man har ju lärt sig en riktig läxa iaf!

Hade jag inte varit gravid så hade jag gått vidare för länge sen, självklart kommer jag alltid älska han för han var ju min första och bästa kärlek, men jag vet att jag inte skulle tänkt lika mycket på han och säkert få en tröst "kärlek".. Allt för att gå vidare! Men nu kan jag inte göra så mycket, har ingen lust att följa med mina kompisar ut på krogen.. De tycker inte jag att de passar när man är gravid! Kan ju inte gå vidare på samma sett de är de jag vill få ut haha!
Och nej jag klagar inte på att vara gravid, älskar att kolla på ultrabilderna och kolla bara på den och drömma mig bort! Jag drömmer numera oftare att jag får en liten pojk! Den är väldigt lik han och i endel drömmer jag att jag kallar den för hans namn!! De är lite sjukt haha!

Nej nu ska jag gå till mamma för lite mat och umgås med henne! Imorgon ska jag tillbaka till bm!

Pussssss


Frukost

Snart dax att äta lite frukost! Men har varit vaken sen 8, jag hatar att inte kunna äta direkt när man har vaknat! Förr kunde jag de, men nu vänder hela magen upp och ner om jag äter direkt!
Igår va jag hos min syster hela dagen, så otroligt mysigt! Käka frukost hos henne och var där till 5-6 ungefär! Vi har nog aldrig pratat så mycket som vi gjorde igår, men de är ju alltid lika trevligt..

Jag har tänkt på en sak, borde jag lägga ut den hära bloggen?? Då alla kommer se hur mitt liv är och har varit nu under dom hära månaderna!
Jag känner att alla kommer börja snacka, varför behöll hon ens barnet när inte han ville ha den?? Han ville ha de med mig men när sanningen kom fram då tog han hans föräldrars ord och bestämde sig för att inte vara delaktig! Jag ser inte någonstans i de hela vet jag har gjort fel! Visserligen är de inte säkert att nån kanske tycker de, men enkel puckon kommer nog få den uppfattningen av mig!
Jag bryr mig inte ett skit om vad folk kommer säga, vill inte ens att folk ska tycka synd om mig! För de är inte mig de är synd om, det är han och hans familj! Vilket många av min familj och vänner håller med om!
Jag måste verkligen tänka igenom den hära bloggen om den ska få visas eller inte! Men som jag har sagt så kommer jag lägga ut den när jag är redo! Men när de vet jag inte..

Pusss


Get out of my head

Sitter och käkar nötter i min ensamhet och är extremt trött vilket jag är varje dag men idag är de nog värst! Usch vill bara att den hära tröttheten ska gå bort nu så jag kan vara lite pigg någon gång! Det blir nog sängen för min del snart!
Men har haft två bra dagar nu i helgen, träffat kompisar och haft de skit bra! Alltid lika roligt att träffa folk man knappt har sett på evigheter, dom vännerna inte han tyckte om att jag skulle umgås med! De är skönt att vara singel, man får umgås med man vill göra vad man vill och inte behöva anpassa sig efter den andre! De dära med förhållande har faktiskt aldrig varit något för mig, så efter han har jag insett att vara singel är de bästa som finns! Visserligen saknar man ju någon som ligger brevid en och de dära gulliga mysen man har! Det kommer väl en vacker dag då jag träffar min prince charming om den ens finns någonstans! Hoppas kan man ju alltid göra..

Nu under den hära veckan så har jag tänkt extremt mycket på han, och jag vet inte varför?! Jag borde inte ens vilja tänka på han! De är ju självklart att jag saknar hans gulliga sett som han var när vi var tillsammans, så de är de jag jämt tänker tillbaka till! Jag vet att de är fullkomligt normalt att göra de, han kommer ju aldrig försvinna från mitt hjärta sen så kommer ju även mitt barn påminna väldigt mycket om honom!
Och jag undrar jämt om han skulle skriva någon gång när barnet är fött att han vill ha kontakt med den! Men han sa klart och tydligt att han skulle få ångra sig i såna fall! Jag tror att de kommer att kännas sen när han ser kort på barnet och de hoppas jag verkligen att de gör! Jag vet iaf att den kommer bli min ögonsten i alla lägen!
Men de tror jag att alla nyblivna eller mammor tänker likadant! :)

Nej nu ska jag sluta för snart slocknar mina ögon helt!
God natt och sov så gott!

Pussss


Mobil inlägg

De tog ett tag för mig att fatta hur man skulle göra för att skriva ett inlägg från mobilen! Men funkar de hära så måste jag ju ha klart de!

Har varit och ränt runt hela stan idag känns de som, först var mamma jag och min syster Roxanne på sjukhuset eftersom att jag skulle få göra ett ultraljud! Eftersom att jag hade gått så lång tid så kunde dom göra ett ultra på magen ist för mellan benen vilket jag är hur glad över! Allt såg bra ut med bebisen, men jag har tydligen en hjärtformad livmoder vilket kan leda till många missfall! Men den hära bebisen låg på rätt sida som tur är, tack och lov! Sen ser jag att han ser fundersam ut och säger att jag har två säckar vilket kan betyda tvillingar! Men inte helt säkert! Eftersom att jag ska bli ensamstående så hoppas jag bara på att de är bara ett liv där inne! Men blir lika glad vilket som! Fick bilder och information så nu är jag nöjd! Så vid v 18 får vi se om de är två eller bara en! Efter sjukhuset så jag mamma och jag till af sen ner på stan och handlada lite! Sen upp till skranta en sväng!
Nu äntligen ligger jag i sängen och är helt utslagen och känns som om jag ska göra mig klar för att gå och sova, men klockan är ju inte så mycket så lägger mig nog och kollar tv eller film så märks de hur de blir! Hihi

Har lust att skriva hur mycket som helst vad som har hänt dom hära senaste dagarna men de är lite väl personligt! Och de orkar inte jag att nyfikna folk ska veta!
Men nu dör snart mitt batteri så då avslutar jag är!

Pusssssss


kolsoppa

igår kväll fick jag ett sms från han! han ville ha sina pengar för förlovningsringarna vilket jag har sagt att han ska få! men han tjatar och tjatar hela tiden om de.. 
sen så vräker han ut sig att om barnet inte finns så ska jag säga de till han så att jag inte går runt och sprider falska rykten.. alltså kom igen, jag lever inte som om jag är 15 igen! jag är inte lik dig!! men om jag hade vett i mig så skulle jag säga till han om de finns eller inte?! DU ville ju inte ha nått med barnet att göra? du kommer inte ihåg att du valde hellre att lyssna på dina föräldrar än mig? du valde bort de hära inte jag!
har jag fel med att tycka att han inte har nått med de att göra när han valde bort de?!
men som sagt de finns fortfarande kvar och den växer som den ska och mår hur bra som helst här inne.. alla säger att han kommer ta sitt ansvar ocgh vara delaktig i de hära, men har han sagt att han inte vill vara delaktig nu eller sen så tycker inte jag att han ska komma och ändra sig.. de är hans barn från första början och inte när den är 1-2år.. glöm de grabben!!
 
nog om han, jag har tjatat på mamma hur länge som helst att hon ska göra kolsoppa till mig och idag får jag de, så jäklarns underbart gott. men frikadeller i mummmmms.. nu fattas bara julmaten och kina maten haha!
så ska strax hjälpa henne med de,
 
vad blir de mera idag? ska faktiskt ta tag i att färga mitt hår vilket är behövligt. sen så komme pappa hem från orge som jag inte träffa på några veckor så ska umgås med han en stund! sen får jag se vad dagen har att erbjuda!
 
nu får jag sluta haha, blir alltid långa inlägg, bra eller dåligt?! aja skit samma..
 
Pusssssssss

god morgon!

vaknade för en stund sen så har precis ätit lite frukost med mamma! mys morgon med andra ord,
 
gårdagens var bra, mådde helt underbart bra och tänkte knappt nått på han! vilket är så jäklarns glad. jag är verkligen stolt över mig själv att jag kan gå vidare och att jag vet att allt kommer att bli bra i slutändan!
men iaf, var i min lägenhet och städade och även tvättade vilket som behövdes! vid 6 tiden mötte jag upp emblan på toget och gich till mc för lite mat!
 
en sak måste jag bara ta upp, från de första inlägget så skrev jag att jag behövde skriva av mig bara för att jag är gravid, de va inte så jag menade.. karlskoga är en liten skit håla och de som jag inte vet om mig själv de vet alla andra, så att vara på min säkra sida så skriver jag allt sanning här ist för att folk ska sitta och snacka massa som inte är sanning! :)så här får som reda på hela sanningen!
och mina andra inlägg på denna blogg, de är bara att jag inte orkade göra en annan blogg så dom kan ni bara skita i haha! sååå nu är de sagt!
 
nej nu ska jag börja färga håret och sedan fixa mig lite för att gå på stan en stund!
 
pussssssss

RSS 2.0