MIDSOMMAR

äntligen midsommar idag (: haha har faktiskt längtat efter det , fast ända tills jag ick reda på att det skulle regna(?) hallå¨?´ men nu när jag vakna så vad vare jooo solen lyser och det är fint väder:D:D:D:D kan ju lova att ka är överlycklig, hoppas det bara håller kvar sig nu.
idag blir det att dricka och äta massa gott med unbderbara människor :) jag gillar't!
nej nu måste jag gör mig klar och färdig inför dagen och kvällen :)
och ha en underbar midsommar alla :D .. P&K nathalie



sova hos malin sellden <3

Dagen igår vart allt att vara hemma hos micke och dricka några öl, sen så kom malin (grannen) och hämta mig så drack vi några kalua drikar ursäkta stavningen :) sen vare bara att kila hem och sova.

idag blir det iaf  att sova hos malin(: så ska vi åka in till k-hamn en stund och hälsa på lucas för malin är ju låssas mamma :d haha, och jaaaaaaaaaaa vi kommer dampa som fan :D haha tur att jag har dig gumman <3
nej men nu måste jag sluta ska ner och duscha och göra mig klar :p

P&K Nathalie

en underbar kväll

ÅÅh vad ja vill tillbaka sen igår kväll(: .. var så underbart trevligt .. lilla eller ska man säga stora :p haha men iaf hon fyllde 18 igår så nu är hon en stor flicka :D grattis snuttan<3
haha vi hade planerat att vi skulle in på wickan, men som det nästan alltid blir det aldrig av hah.

men vi drog till baggis och satt oss i nån lägenhet :p haha fråga mig inte vem det var , men så skulle lilla noren
på att tänka att hon  skulle träffa hennes kille , så vi tog moppen och det var verkligen ingen bra ide om ja säger så. men det var regnit och lerigt så ja vad gör vi .. vi drar oss lika packade båda två .. men det sket vi i då.
men nu är mitt knä helt jävla cpigt .. kan knappt gå haha .. massa blåmärken och ett stort hål i foten ;O hallå vad har ja gjort ? så nu är jag både tjock på foten och på knät. kan ju inte bli bättre :/ haha .. nej ush.

idag blir det nog att jag ska följa med mamma till hennes kompis micke, han bjuder på öl mums . det vill säga en återställare givetvis :Dhih men nu måste jag börja göra mig i ordning för snart ska vi kila =)

                                                                   P&K Nathalie


länge sen ja skrev!

ojojoj ;o .. nu vare allt skit länge jag skrev blogg ;(.. men som sagt jag har inte så mycket tid att sitta och skriva om mitt liv.. haha, men nu ska ja allt förbättra mig . så nu har jag fått internet och min egna data en ny =) så nu kan ja allt börja mitt nya liv i mitt rum! eller vi ska ju nog snart flytta .. mamma och pappa har ju skillt sig, så då blire lägenget för oss. kommer bli en sjukt stor ovana att bo i en lägenhet ;o vi som alltid har bott i stora hus eftersom vi är ju rätt många..menmen liver går ju vidare :D

SOMMARLOV nu :d .. och de är ju såååååååå sjuk gött hih (: skolavslutningn vart bra till 1000.. tack alla för en underbar och bästa kvällen på väldigt länge. och den dagen tillbringade jag med min efterlänktade malina<3 det var ju ett tg sen vi sågs men vi håller allt kvar traditionerna haha .. alltid festa med varandra på skolavslutningar och det har vi lyckets =)


och jag måste bara säga en sak: KILLAR ÄR SKIT! .. jag hatar dom verkligen och jag hatar kärleken. usch! hittar aldrig den rätta killen.. alla mina kompisar nästan alla har förhållanden och dom verkar ha skit mysigt. visst ja har de också riktigt mysigt med mina pojkvänner dom ja har varit tsm med . men jag kan aldrig hålla mig fast vid dom :/ vad äre för fel? och alla är ju inte dirket så snälla heller eller vad man ska säga.. snaälla jag vill ha ett förhållande :( och kga är ju inte dirket ett bra boende och hitta killar.. alla är så Töntiga! jaaj men nu ropar mamma att det är mat så nu måste ja sluta skriva så skriver jag senare iväll =)
..
                   P&K Nathalie


RSS 2.0