söndag

söndag idag , helgen har gått för fort tycker jag! men iaf, fredas festade jag lite som egentligen inte skulle ha skett! men min kära bror hade lite folk här som både jag och han känner och jaaa de blev lite mycket folk haha så ja tröttna, så gick ut ett tag, gick till stan för skulle upp till ella en stund, sen mötte jag H. sen var de inte så mycket på fredan, lördan därimot. först så vakna ja haha , sen gick ja till ella igen och hjälpte ella henne att sitta barnvakt, sen satt jag barnvakt hos min systers barn, tur att dom är så stora så dom nästan kan ta hand om sig själv för mådde ju inte så bra direkt (a). kom hem runt 4, sen var de bara att gå och lägga sig och sova , ush va härligt de va:D . vakna vid halv 5 . fy nathalie.. och ja nu sitter jag här och är skit pigg ;/ . och ska upp vid 6 imorgon bitte ;s . hur kommer detta sluta! . nej nu ska lillebror sitta och spela lite så får ja godis ;p haha .

fredag den 13!

gaasssshh de är den fredagen den 13 idag :I, jag hoppas inget händer idag, för dom säger ju att denna dag ger otur!=/. men man ska se de positivt då kanske inget händer! menmen

vad händer idag.. jo festfestest :) hoppas de blir kul. men för min del blir de att vara nykter (y. och de går ju faktiskt ha kul utan alkohol. så nu väntar jag på att patrick ska vakna så vi kan åka till stan :). och dom andra som ska med också blir klara! sen hem och duscha och så blir de att jag och johanna sitter hos mig och gör oss i ordning sen PARTY.. ne nu ska ja kolla film och mysa med mamma :) Pussss

...

hejsan ..  har legat med magvärk ett bra tag nu, och de släpper inte.. har tagit tablett för de men de hjälper ju attans inte.. men tänkt gå och lägga mig snart och se om de hjälper.. men blir ju så utmattad av att bara ligga och ha ont.
menmen,
och de finns en person som går mig verkligen på nerverna just nu, alltså kom till mig ist och säg de du håller på att snacka till folk och speciellt skriva de så att ja kan se de! hur moget är de?! jag är sån ja är, kan du inte acceptera de vf skriver du om de för då? och låt mig vara? har du inge liv eller...?! de finns verkligen folk till allt, men att du sjunker så hära låg tänkte jag aldrig om dej! visst vi har bråkat ett par ggr men du talar ju aldrig sanning då blir de såhära. hur kan man ta en kille före en kompis? eller ''såkallad kompis'' som du nu säger! aah vf lägger ja ens ner energi på dig?
jo för att du är såååå j*vla irreterande och ja kan inte släppa de!!!!

ne nu ska ja försöka lugna ner mig och gå tillbaka till sängen. hörs imorgon gott folk!:)
ha de !<3

hellu!

hejsan bloggen :). shit de va ju ett tag sen ja skrev nu då! men livet har gått vidare sen sist, de är ju positivt:)
sitter just med min kära familj , visst är de mysigt när man sitter med familjen och bara prata skit och umgås? känns verkligen underbart!
de har ju kommit någon ny skräck film som ja kolla på igår med putte, den var skit bra:) paranormal activity eller nått sånt heter den :) .. den måste ja rekomendera för folk! något ni inte kommer glömma direkt! de handlar ju som spöken och ja älskar ju spökfilmer eller serier som handlar att de är hemsökt. gillart!

vi ska snart flytta förhoppningsvis, till stan! mycket nära till allt, de är ju de enda som är bra.
och min kära vän linda, har fått sin lilla prins nu, lilla liam så söt (: . hoppas ja snart få träffa han :) . ett stort grattis till henne oc nicklas!

ella och jag har beställt tokio hotel biljetter. så den 4mars drar hon och ja till sthlm:D fan vad vi längtar. önska nästan också att vi kunde till gbg och för där har killarna en konsär också, den 5mars :(. menmen hoppas de kommer mera tillfällen.
ne nu måste ja sluta innan ja skriver för mycket. ni får ha de så bra nu!
        
pusssssdom bästa och dom snyggaste :)!


RSS 2.0