ååhhhhhhhhhhhhhh

fy attans va ja är sur nu.. jag snackar inge skit om dig nu.. men ja säger bara som de är!
du slickar hans röv! seriöst.. lagg av. han har bett dig gå och dö och att han aldrig har haft känslor för dig i 8månader? alltså.. du ska inte gå på hans äckliga skit snacka! ber han dig göra nått då gör du de.. tex som igår, han var full och ringde dig?! hallå? ni har bråkat i ca.2 veckor nu sen de tog slut? han har varit med en annan tjej under dom 2veckornna men de skiter du i? du har sagt massa saker om han,skrivit på din blogg,bdb,fb? men ändå så gör du som han säger? han har dig runt lillfingret och vet hur han ska göra såhöra med dig.. och som ja själv sa förut! tar du tillbaka han så får du skylla dig själv.. och då kommer inte ja trösta dig ännu en gång när han gör så mot dig! se nu. han han ringa dig och saga att du ska möta han för att han ska säga en sak.. du gick på en gång? har du glömt att jag är här hos dig? jag är inte här för att sitta själv medans du sitter i köket eller på toan för att prata med han och defenetivt inte när du ska ja gå och möta han för att HAN ska säga dig något?
visst ja vet att de är skit svårt att glömma nån, men man kan bara man vill. och du verkar inte vilja? och gå inte på hans skit snack vad du än gör!!!!! och ja vet att du kommer bli skit sur på mig , men ja är din kompis vill bara ditt bästa! men du gör de bara värre!



Idag ska ja sitta barnvakt :) . ska äntligen träffa mosters killar :) kommer säkert ett inlägg när ja är där, dock om ja får! killarns slåss ju om att sitta vid datan .. haha :) . men melwin brukar alltid mysa med mig i soffan :) de gillas högt!

SHIT OM 5DAGAR ÅKER VI TILL STOCKHOLM! OCH JA LÄNGTAR SÅ IN UTTA HELVETE!:D kameran hänger självklart med så var beredda på massa bilder :D haha .

men nu ska ja försöka göra mig lite i ordning, ska till syster om ca 2timmar :)PUSSS

träffa nya familjemedlemen!

hellu! har inte skrivit på 5 dagar ;o .. hah de ska bli skärpning..
helgen har varit sketa bra med andra ord! , de är redan tisdag och tycker allt bara går fortare än vad de ska göra. men de är faktiskt bra, eftersom att ja fyller i september och de är ju snart (host).. får väl drömma mig vidare;) .

idag så blir de att åka hem till min syster och hälsa på den nya medlemen i familjen :).. alltid lika kul och mysigt med som små knottarna :) kort kommer! :)

men nu har ja inge att skriva om.. blir bara massa skit om ja fortätter! haha . så ja avslutar. men de blir nog ett senare inlägg! Pussssssssssssss


onsdag

hellusan! onsdag igen och snart är de helg och som ja har sagt många ggr så är de ett stort plus ;) och ja hoppas att denna blir bättre än förra helgen!

en iaf, sitter här och väntar på att min lillebror ska komma hem med godis och dricka! me like it allot!
sen så blir de antagligen en film med massa mys.. och ja GILLAR'T! :P haha ..

snart blir de att flytta.. har varit massa krångel.. hitta en läenhet i stan men sen hitta vi en i skranta, visste inte riktigt vilken vi skulle ha, fast nu vet vi att de blir den istan! alla är poitiva förutom min bror joakim! sånt är livet!
så vi flyttar nu till den första mars.. och ja hoppas att vi får i ording på allt, eller iaf jag för den 3mars så åker ju jag och ella till stockholm och är kvar tills på fredan tror ja de va! ;) och konserten är på torsdag!är alltid lika kul är de att komma bort från denna stad som man bor i!

men nu kom Gustav så nu blir de film! Puss va

hos Stefan!

nu sitter jag hos stefan och kollar på melodifestivalen och tar en öl med mamma,stefan och göran.. och de suger ganska hårt, vad gör ni alla ikväll då?

palla sitta här uppe hela kvällen, men finns absolut inget att göra nu! ska fråga om kickisnutt kanske  vill komma upp en stund :) men nu ska ja ta en cigg och umgås med dom!  PUSS VA!                                          såg att oscar hade bilder på datan så passa på att sno en ;)

tacoskväll!

Går dagen var sådär, rätt segt men ändå bra för var med mina favvo girls! myckt prat och skratt! :) de gillas stort!
så idag blir de att bara ta de lungt, för ska till min låsas pappa för är bjuden på mat:) TACOS! mums. blir säkert att tillbringa min lördad att vara med min familj, eller några av dom iaf ;) haha. fast blir säkert någon öl/cider också!:)

väntar på mamma också, hon skulle iväg till stan för att handla lite och så där. men hon har inte dykt upp än, snacka om att vara seg, väntar på min cola hallllååå? och min lille bror är också se så där trög för när ja skriver och frågar när dom kommer hem, ja då svarar han snart? men när är snart;s?!

aja nu ska ja ta mig nått att äta! =) Pusssssss


BILD!


hemkommen!

thenixen :) har nyss kommit hem från kicki. massa prat och bara ta de lungt.. härlig dag! skulle ju träffa malin idag, men de blir ju alltid som vanligt! but don't care anymore! only bullshit in that mouth!jaja

men de är redan fredag imorgon and i like it! hah de gör väl de flesta? blir att lite pary i helgen skulle ja förmoda!

ajuste måste bara säga de hära eftersom att ja vet att DEN personen läser min blogg. så ist för att sitta och slösa massa sms på dej så kan ja lika gärna skriva de här:) då får du de skrivet som du ville ha! men iaf hur kan du ens skriva till mig? du har inte hört av dig på skit länge och sist gjorde du en tabbe som ja aldrig kommer förlåta dig för? och de vet du mycket väl. och de är inte bara mig som du har gjort såhära mot de är ALLA dina vänner som du HADE! nu har du ingen! jo mer än den du umgås med dag in och dag ut! du borde verkligen ta dig en tankeställare och förstå va du håller på med! för ja sa till dig att ja kommer inte finnas kvar för dig när du beter dig som du gör. och de har du redan fattat nu att ja inte gör! så SLUTA skicka massa sms till mig som du inte får något svar på! bra nu är de avklarat! haha!

och ja tänkte att ja ska lägga in en bild på mig så får ni se hur de vart med håret. men har inte lagt in bilderna än på datan från kameran! klevert. men tänkte göra de när som helst!

fast nu blir de en pinne och tee :) PUSSTJA!


i'm back!

helluueeh! nu är ja brun i huvudet! ;) haha. man kan ju säga att ja ångrara mig en hel del, men de var nog de bästa för mitt hår.. för de har blivit så slitet sen ja börja blonera mig och de hjälper ju inte heller när man klipper sej. kände på en gång att håret friska till! men lite brunare kommer de allt bli och de kommer sluta med att ja är svart sen igen! som vanligt haha.. nog bra om de!

Var skit roligt att träffa kikki idag, och de blir många mera ggr också:)<3
träffade även linda och liam när ja hoppa av bussen, han har ju blivit så stor och grymt söt. men de har han varit hela tiden, kunde inte sluta titta på han! riktigt charmtroll. skulle sova hos henne idag. men de vart ändrade planer. men ska träffa henne på måndag igen! och de kommer bli massa mys :)

men nu kommer de nog bara bli massa prat :) så ja avslutar nu! haha. men ni får sova så gott för de ska ja!:) haha Pusss

Onsdag

Redan onsdag, veckorna går riktigt fort.. men de gillar ja! :)
men idag så blir de att träffa Kikki.. ska bli riktigt roligt! och alla säger att ja ska ha blont hår. men nu har ja bestämt mej att ja inte ska vara blond! vill ha tillbaka mitt långa hår som ja alltid har haft, men när ja färgar blont så sliter de ju så extremt mycket på håret och de bara åker av. såå bort med de blonda och in med de mörka ;)

och imorgon ska ja träffa Malin Sellden, som ja inte har träffat på år och dar! men ska bli riktigt kul
 har tyvärr ingen annan bild en denna på oss!
men nee nu är maten klar sen blir de att fixa sig och ta bussen till stan för att köpa hårfärg :)

                       P&K

städdags

nu ska ja städa för fulla händer! haha.. fast de är ju inte så stökigt på rummet så de är ju bra de!:) haha.. men behövs damsugas och allt sånt! ibland önska man närstan att man vore liten så skulle man slippa allt sånt dära!! men i varje fall. nu börjar ja allt bli frisk (peppar,peppar ta i trä) haha.. så ingen utgång för min del idag heller! suger nästan nu att inte vara ute! haha.. men förhoppningsvis så ska ja träffa Kikkisnutt imorgon, vi umgås ju knappt med varandra sen hon flytta till eget och de är ju riktigt synd.. finns ju inte alls mycket man kan göra här i Karlskoga om dagarna.. BLI SOMMAR! då kan man ju ligga nere på stranden och ta de lungt.. längtar!

ajuste detta får ja inte glömma. jag skulle behöva era råd! börjar blir rätt trött på att vara blond nu.. ska ska ja färga håret mörkt eller ska ja förtsätta vara blond? heelllpp!
 eller ?

men nu kanske ja ska börja på rummet så ja blir klar snart! haha men vi höres! 
                                 P&K

MOSTER!

jag fick just reda på att jag har blivit moster igen :D och de är alltid lika kul! nu längtar jag bara till ja får se lillkillen:) massa mys!

Ett stort grattis till min syster Alexandra och Andreas till deras prins :)

sjuksjuksjuk!

äre ovanligt att ja är sjuk eller? nej.. fan när ja äntligen kom ifrån försyldning och febern ja då får ja magsjuka!! ååh va jobbigt.. men iaf.

helgen gick jätte bra, förutom i söndas då.. för jag bara låg ner hela tiden.. men dom andra dagarna gick alla kanon :) sessan och ja lekte med kameran.. haha eller mest hon, hon tog nästan 200 bilder på en dag! men ja klagar absolut inte:). sen så kom ju även Elinor upp också så hon hjälpte mig också:) vi hade en massa skoj.

men nu orkar ja inte skriva mera. ska ta en alvedon och gå och lägga mig! pusss


        


fredag

Äntligen fredag, fast ska ju inte klaga heller eftersom att ja inte har jobbat på hela veckan.. kan ju inte åka till ett dagis och vara genom försyld inte så bra kanske :p haha . menmen.
tröjan som ja köpte igår var alldeles för stor ;/ de var ju synd eftersom att de var ju sketa snygg! och de fanns ingen mindre storlek eller.. så den blir de att lämna tillbaka idag. och jag lär mig aldrig heller att ja ska pröva kläderna jag köper ist för att handla de och sen komma tillbaka med de igen!

men min helg består att vara barvakt hela helgen.. idag tills söndag så har jag Vanessa,Gaston och Neo sen imorgon har jag min systers barn Melwin och Elliot! ska bli skit kul. och massa mys!:) haha och alla kan leka med varandra förutom neo etersom att han inte är lika stor som dom barnen.. han är ju snart ett år bara.. haha :) sötbarn!

och fölks, mitt kompis har gått ut så kan tyvärr inte svara just nu. men ska ner på stan sen och då tankar ja på:) så jag svarar så fort jag har gjort de!men får se om ja tar med mig mmmin data upp till jessica så ja kan skriva hela helgen! annars blir de imorgon:) men nu måste jag göra mig i ordning..
Pussssssss


Torsdag

hejsan fölks! nu är jag äntligen FRISK, fast lite försyld bara kvar men annars är de prima med mig! med er?!
min dag har bestått iaf av attjag vakna som alla andra haha, väntade på att maten skulle bli klar vaknade ganskas sent idag men fixa mig sedan bärde de av till mina systrar.. så först hem till Alexandra sedan hem till Ann-sofie! och där fick jag även den nya Christina Aguilera parfymen :) och den luktar juu så j*vla gott! haha. men iaf sen gick mamma,jag och Roxanne på stan. köpte en tröja,bh,troser och hårfärg :) sedan hem igen! så nu sitter jag här och är helt j*vla rastlös som de nog bara går att bli..

men nu blir de bara en massa prat på mej.. haha får se om ja vet nått ja kan skriva nått sen :) annar så får ni ha de super bra för de tänker iaf ja ha! Pussssss

natten för min del!

nu blir de natten dock för min del:) bara hoppas på att man kan somna.. har sovit ganska mycket idag pgr av febern.. men har knarkat ipren så hoppas att de är bättre, för feber är de värsta som finns sen när man är extremt försyld så har man tappat smaken.. de är ju så äckligt att äta då! ;s..


haha ja vet inte vad jag ska skriva så de blir bara en massa ointressanta saker:p haha --


men god natten för er alla :)<3


sjuk!

hello babe's! drar ett kort inlägg nu.. orkar inte vara uppe mera sen, för har fått feber under dagen sen så är jag genomförsyld! inte bra! så dagen har bestått att bara vara hemma och tänker fortfarande vara hemma! och inte så rockigt heller.. ska på en grej på torsdag och har en tid kl 2! rätt sent men de äre inte när man är sjuk.. då vill man ju bara ligga kvar i sin säng och sova! men jag ber verkligen till gud att de är så som jag hoppas!! kan tyvärr inte berätta vad de är. rätt personligt!

men om de är tvärtom så kommer ni få reda på de såsmoningom! men nu orkar ja inte skriva mera.. vill bara lägga mig i sängen! 
Pusss

                                                               


RSS 2.0