STOCKHOLM IDAG!

SHENNA! är extremt glad för idag åker Elinor och jag till storstan. ska blir skit kul. har inte ens packat klart än. och de kommer inte bli på flera timmar känns de som. men måste iaf vara klar till kl 1 för då går våran buss!!
menmen de ska nog gå bra ska ni se:)

och jag är skit ledsen för att ja inte har skrivit något på dom senaste dagarna, men kan skriva lite vad som har hänt och vad ja har gjort..
Helgen var sesådär, fredan vart de lungt för oss. satt och vänta på en sak som Elinor och ja skulle ha skit länge.men de blir denna helg när vi kommer hem ist! lördan satt ja barnvakt, och när vi ska hem så halkar ja och slår i huvudet. så fick åka till akuten! vart kvar rätt länge. sen vart de bara att knalla hem.. fittsnutar dom kunde lika gärna stanna och sjudsa oss hem.. ;s aja.. söndan vart de bara att ligga i sängen mest! hjärnskakning vart de ju! men nu är de bättre. menmen..

sitter hos elinor just nu, fast hon är hos syrsin och hämtar en sak.. sen blir de att köpa godis och dricka till bussen :)..

TÄNK OM 1DAG SÅ FÅR VI SE TOKIO HOTEL LIVE!! ååh ja kan verkligen inte fatta de:DDD men är så juävla glad nnu:D:D:D:Dd hahaa 8)

ne nu måste ja sluta.. och var berädda på en MASSA MASSA bilder sen! :) pusstja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0