inte så bra dag !

 SaraSofieNathalieKarlsson!
vaknade inte av väckarklockan idag :/ , så det vart ingen skola för mig idag .. men har ju arbeten här hemma som ja kan jobba med så det är ingen fara som tack och lova ;D , haha.. idag måste ja hem till mammsen som ja saknar så mycket så aah ja vte inte vad ;o .. tack för att du är vid min sida Kicki Karlsson älskar dig överallt annat <33
och självklart så försöker ja få tag på hampus men ja lyckas inte så bra , vet inte om han är i skolan eller om han är hemma , han svarar ju inte på mobilen /; .. men han svarar väl när han vaknar eller när han ser att ja har skrivit .. hah fast ni fick ja reda på att han inte är i skolan .. så då sover grabben ;p haha .. min söta sömntuta:D .. haha ..
och igår skulle ja sätta upp julpynt som fredrik hade tagit upp, men haha julstaken funka inte , och det vart ingen stjärna med eller nått .. då äre ju inte så fint att sätta upp nått , ioförsig det kommer ju från farmor och farfar så inte konstigt :P.. haha .. och det skulle egentligen bli storstädning , och massa tvätt har vi som måstes tvätta, men vet inte om vi har tvättmedel;o .. haha måste fan kolla det asså! haha .. då är det bara att gå coh beställa en tid och vara hemma hela dagen för att tvätta :d , haha de låter lite konstigt med vi har en enorm tvätthög ;o hahahahah..
och snart så kommer min underbara vän Elin hit in till karlskoga eller asså hon kommer in ida (: , henne har ja verkligen saknat enormtttttt mycket ! men nu ska hon äntligen flytta tillbaka till karlskoga , en sån lättnad :D , haha !
så nu äre dt bara att gå duscha och göra sig irodning :D , men skriver mera idag eller imorron :d ,PussPuss <33

Kommentarer
Postat av: Linda

uppdatera oftare ju :D !

pussss<3

2008-12-27 @ 12:58:53
URL: http://lindakekkonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0